Följ oss

Sedan 1949

ZACHARIAS ADVOKATBYRÅ SÖKER JURIST OCH JURISTASSISTENTER

Angående tjänsten som jurist

På Zacharias Advokatbyrå är vi i dag två jurister, advokaten Claude D Zacharias och jur. kand. Jenny Andersson. Vi söker nu ytterligare en jurist som vill bli del av vårt team.

Du har som målsättning att bli advokat eller är advokat. Du erbjuds att ingå i en familjär organisation med högt i tak. Förvisso premieras sådana erfarenheter som att ha suttit ting, tidigare arbetat på advokatbyrå och dylikt men det är inget måste. Vi är en liten organisation och för oss är det viktigaste att du är rätt person.

Den vi söker är driven och lösningsorienterad men framförallt ska du ha ett brinnande intresse för juridik. De rättsområden vi är verksamma inom framgår på vår hemsida.

 

Angående tjänsten som juristassistent

Zacharias Advokatbyrå söker jur. stud. som studerar på termin 3 och framåt. Anställningen är timbaserad och motsvarar ca 1-2 dagar i veckan, i förekommande fall mer vid behov.

På advokatbyrån arbetar redan två juristassistenter och vi behöver bli fler! Som juristassistent biträder du våra jurister. Du erbjuds att få insikt i hur advokaten arbetar i civilprocessen. Arbetsuppgifterna för dig som juristassistent följer juristens vardag på en advokatbyrå och är relaterade till dennes aktiviteter.

Den vi söker är högpresterande och trivs i en familjär organisation som präglas av högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i såväl det svenska som det engelska språket och uttrycker dig obehindrat och affärsmässigt i såväl tal som skrift. Du är även en avancerad användare av Mac och av Office-paketet. De betyg du har från ditt lärosäte är mycket goda.

 

Om Zacharias Advokatbyrå

Advokatbyrån har kontor på Skeppsbron i Gamla stan. Notera att vi är en hundvänlig advokatbyrå. För mer information om oss, våra medarbetare och de rättsområden vi arbetar med besök vår hemsida www.zacharias.se.

 

Hur du ansöker               

Välkommen med din ansökan innefattande CV, personligt brev, betyg och, i förekommande fall, relevanta intyg. Handlingarna skickas till jur. kand. Jenny Andersson via e-post jenny.andersson@zacharias.se med angivande av ”Ansökan till tjänsten som [jurist/juristassistent]” i ämnesraden.

 

Frågor?

Vid eventuella frågor om tjänsterna nås Jenny Andersson på 08-662 90 10 eller via e-post.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kommentarer är stängda.AB Zacharias Advokatbyrå ® 556469-2993 © 2014 All Rights Reserved     |     Villkor     |     Cookies